FYI #5

Om at slutte sin barsel og følge sine drømme til dørs – her kommer jeg!

Den sidste uge har været for vild. Der er sket så mange ting, at jeg næsten ikke kan følge med og jeg har faktisk lidt svært ved at sætte ord på det hele. Sune er hjemme, min barsel er slut og jeg er godt i gang med at udleve mine drømme.

Jeg er i proces og mærker det i hele kroppen. Den er varm, jeg har svært ved at sove om aftenen og mærker slet ikke trætheden, men jeg er glad og det er det vigtigste.

Sune kom hjem i fredags og har nu været hjemme en lille uges tid. Vi er langsomt ved at finde rytmen herhjemme, men det mærkes, at vi pludselig er 4 mennesker på matriklen – der er mere larm og vasketøj, men også flere hænder til børn og indkøb. I går blev jeg spurgt, om jeg er lettet over at have min kæreste hjemme igen. Jeg måtte overveje mit svar, for jeg har klaret hans fravær ret godt (hvis jeg selv skal sige det), men endte faktisk med at svare ja. Har sgu savnet ham og nu kan jeg endelig slappe lidt af. Sune skal ikke retur til Indien om en uges tid og vi skal ikke igennem endnu et tårevædet farvel, det er rart og det gør en stor forskel for min grund-glæde.

Ikke mere barsel

Min barsel er i øvrigt også slut. Det skal jeg lige vende mig til, men nye eventyr venter og jeg er SÅ klar til at kaste mig ud i dem. Her kommer jeg!

Siden studietiden har jeg drømt om at starte min egen virksomhed og nu har jeg endelig gjort det. Jeg er min egen boss! Jeg har startet en virksomhed, som tilbyder kommunikationsrådgivning i alle mulige forskellige afskygninger. Jeg havde første dag hos en kunde i onsdags, de øvrige dage har jeg brugt på andre kunde-opgaver og på at opsætte hjemmeside og flyttet alle mine emails. Alt det tekniske er en kæmpe tidsrøver, men jeg har heldigvis gode folk til at hjælpe mig og dem skylder jeg alle mulige lækkerier, når vi engang er i mål.

Jeg er ærlig talt ret stolt af mig selv. Jeg har det sidste års tid haft som målsætning at følge mine drømme til dørs og nu er jeg i gang. Det er stort! Jeg bliver ikke rig på penge lige foreløbig, men min frihed til selv at bestemme er det hele værd, så nu gør jeg det. Hvis projektet ikke lykkes eller hænger sammen, må jeg finde mig et andet arbejde og så har jeg lært en hel masse alligevel. Jeg er ikke bange for at “fejle” og det er en af mine styrker. Sune bakker heldigvis også op om projektet og er på barsel med Emilia i april, så jeg kan komme godt fra start.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYI #5