Allerede mandag igen

Fuldt hold

Sidste uge på barsel med hende her…

God aften!

Tjekker lige hurtigt ind. Er egentlig for træt til at skrive, men jeg har altså lyst til at fortælle, at Sune kommer hjem på fredag. For good!

Vi glæder os til et uafbrudt familieliv. Jeg har endnu ikke helt forstået, at han ikke skal retur til Indien. Vi skal helt klart medbringe noget flag og noget halløj, når vi henter ham i lufthavnen på fredag, det fortjener han. Og vi skal huske at fejre hjemkomsten og at vi er i mål med projekt “langdistance-familie”. Vi glemmer sommetider at fejre de gode ting, men ikke denne gang. Der skal pagne til – jeg har allerede lagt en på køl.

Jeg har i øvrigt også min sidste uge på barsel, for fra på mandag er det nemlig Sune, som skal være hjemme med Emilia. Det glæder mig. Han trænger sådan til at være sammen med sin lille pige.

Jeg har det faktisk fint med at min barsel er slut, den har været fantastisk, men nu kan jeg ikke mere. Jeg savner at arbejde og præstere noget ovre i mig eget liv (som ikke kun er babyrelateret), jeg savner at tage pænt tøj på, drikke noget varm kaffe og koncentrere mig. Nogen der kan relatere?

Så, denne uge skal have fuld pedal på barselsfronten, vi skal til rytmik, i legestue og til svømning, og så venter der et arbejdsliv på den anden side af en fantastisk weekend.

Kh

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Allerede mandag igen