Lidt om weekenden

Nu’ det jul

Det er den 23. december, mine forældres bryllupsdag og lille juleaften, dagen før dagen.

Emilia, Issa og jeg hentede Sune i lufthavnen fredag aften. Det er så mega yndlings, at stå der i ankomsthallen i Kastrup og tage imod ham, for vi bliver alle så glade ved gensynet. Og så summer lufthavnen generelt af jul og kærlighed i dagene op mod jul, det er ret fantastisk…

Jeg havde en travl fredag med oprydning, rengøring, klargøring og pakning. Vi skulle tidligt med færgen mod Jylland lørdag morgen, så alt var vitterligt timet og tilrettelagt. Men jeg tror næppe, at der findes noget bedre end at køre “hjem” til jul? Jeg er stadig så meget barn, at jeg glæder mig til at komme hjem til mine forældre for at fejre jul. Glæder mig til gensynet med mine søskende, til min mors mad og min fars dårlige dad-jokes, som bare bliver vildere og dårligere med årene. Jeg glæder mig til at opleve Emilias første jul, og til at se Issas øjne lyse, når han får øje på sine gaver. Glæder mig til at kysse på Sune og bare nyde, at han er hjemme.

For første gang nogensinde har jeg ikke nogen latterlige forventninger til juleaften og juledagene generelt. Jeg er forrygende ligeglad med julegaver og juleræs, vil bare nyde mine børn og min familie. Jeg skal ned i gear, og fornemmer allerede, at julefreden har sænket sig. Det er en fornøjelse.

Julen minder mig om, at man skal kaste sig ud i kærligheden – til dem man elsker og til det man laver.

Rigtig glædelig jul, venner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om weekenden