Det første indlæg

Jeg er en slowmover

Det er over to år siden, at jeg oprettede en blog hos Bloggers Delight. I går udgav jeg det første blogindlæg, for jeg er, på nogle områder, en slowmover.

Jeg overtænker og overanalyserer. Har ellers haft en aftale med mig selv om, at 2018 skulle blive året, hvor jeg sprang ud som blogger. Og faktisk også iværksætter, men mere om det i et andet indlæg. For jeg arbejder fortsat på sagen, og så har jeg jo faktisk også en baby og et større barn at passe. Nu vover jeg pelsen som blogger og det er da en start – og hvorfor skal man (jeg) egentlig have så travlt.

Jeg blogger fordi jeg har lyst. Jeg vil gerne dele ud af min hverdag og mine tanker, selvom det måske kun er trivialiteter, jeg kan bidrage med. Uanset hvad, så synes jeg det er vigtigt, at man ikke er bange for at dele. Det gælder i alle livets henseender.

Mit hoved er i øjeblikket et kaos af tanker, drømme, holdninger og en lille smule bekymringer. Jeg er ikke helt klar over hvor jeg skal starte mine fortællinger, så nu starter jeg bare. Med kaffe og croissant(er) on the side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det første indlæg