FYI #2

Lidt om weekenden

Vi har faktisk haft en dejlig weekend, børnene og jeg. Lørdag lavede vi konfekt og bagte julesmåkager, og i dag – søndag, shoppede vi den sidste julegave, kiggede i butikker og sugede julestemningen fra Strøget til os. Vi sluttede turen af med juice i Illum i selskab med onkel Mikkel.

Jeg ville så gerne have været en tur i Tivoli, men Issa var ikke helt gearet til det, når det bare var os. Det forstår jeg godt. Vi tager revanche til næste jul, når Emilia er større og Sune er hjemme.

Det er vigtigt for mig, at skabe gode traditioner omkring jul, for det er virkelig børnenes fest. Som barn skal man helst glæde sig hver evig eneste dag, ikke nødvendigvis over store ting, men i december må der bare godt være lidt mere “glimmer på” end ellers. Det kan være små kalendergaver, en lille chokolade i madkassen, varm kakao efter skole, stearinlys, tid til spil, etc.

I den kommende uge skal der jules og hygges igennem. Jeg skal bl.a. til crossfit, til Issas juleafslutning med dans, i mødregruppe og til svømning med Emilia. Jeg føler mig faktisk lidt ovenpå efter at have “overlevet” sidste weekend som græsenke i 2018. Sune kommer hjem på fredag, på søndag kører vi til Jylland og så er det jul. Det er optur og skide hyggeligt at tænke på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYI #2