Den sidste uge i tal

Vinterferie og kun lidt spat

Issa og mama Mia på biodate. Elsker den skøre dreng…

 

Det er mandag, igen – tiden flyver jo afsted! Vinterferien nåede kun lige at komme godt i gang og nu er det allerede tilbage til hverdagen med skole, fritidsaktiviteter og pligter. Det er også ok, jeg holder af hverdagene og dem er der, trods alt, flest af.

Efter et år med mange rejser valgte vi at bruge vinterferien hjemme på Amager, hvilket har været hyggeligt. Jeg får dog hurtigt en smule spat af at være mange mennesker hjemme (4 stk., Sune er hjemme i øjeblikket) i en relativt lille lejlighed. Men, så går jeg mig en tur, trækker vejret dybt eller bruger 5 min. ekstra på badeværelset – det hjælper. Issa er pludselig blevet en stor dreng og vil helst være alene på værelset, så ham har vi ikke set meget til. Han har haft brug for det, han plejer at bruge sine ferier på at rejse, enten hjem til sin far eller til udlandet med os. En staycation var tiltrængt!

Vi har brugt ferien på langsomme morgener, leg, gåture og diverse udflugter. Og så har Sune været syg, desværre, ligesom resten af DK. Det var noget med maven, æv altså. Jeg har alligevel fået lidt alenetid med computeren og mine tanker, noget jeg virkelig havde glædet mig til. Jeg arbejder pt. på at etablere en lille enkeltmandsvirksomhed, det kræver mange arbejdstimer og meget opsøgende arbejde, men tid har jeg jo reelt ikke, da jeg stadig er på barsel med Emilia. Så jeg knokler, på alle tider af døgnet, og pludselig lykkes tingene for mig. Det tror jeg på.

Det bedste ved vinterferien har uden tvivl været mine dates med Issa, bare os to. Det var så mega tiltrængt og noget, vi har talt om og glædet os til, siden Emilia kom til verden for 9 mdr. siden. Vi var bl.a. på Nationalmuseet og i biografen, perfekte dates. Min store dreng fylder 10 år om 3 mdr. og han er sådan et fint menneske. Han er også strid og urimelig, men det hører med. Jeg bliver ekstra stolt af ham, når han holder døren, laver jokes og leger med sin søster, eller tager fat om mig og siger: “kom her, lille mor” <3

Sune rejser retur til Delhi på torsdag, men kun for en kort bemærkning, da han kommer rigtigt hjem om en lille måned. What! Yes. Han kommer sgu hjem, det bliver skønt.

Alt godt herfra. God uge, venner!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste uge i tal