1 år!

En lang smøre om alt muligt

Misser aldrig et elevator-selfie. Aldrig!

I sidste uge fyldte Emilia 1 år og på søndag fylder Isayah 10 år. Det er 2 kæmpestore milepæle og jeg kan næsten ikke rumme alle de følelser, det bringer med sig.

Emilias første leveår er simpelthen gået så stærkt og jeg er bange for, om jeg nu har nydt det nok eller om jeg vil glemme det hele med tiden? Selvom jeg har savnet at arbejde, så er jeg måske ikke helt færdig med babyboblen. Det må jeg erkende, særligt lige nu, hvor begge mine søskende også skal være forældre. Men, Sune og jeg er ikke klar til en baby mere lige nu – vi skal først lande ordentligt i familielivet sammen og jeg i min nye virksomhed. Og det er svært, for vi er trætte og vi har ingen bedsteforældre eller anden hjælp i nærheden. Men vi har lovet hinanden at hænge i og klare den sammen.

Og apropos at hænge i, så har jeg på søndag, den 19. maj 2019, 10 års jubilæum som mor! Min store dreng fylder rundt for første gang, det skal naturligvis fejres med maner.

Jeg var kun 21 år, da jeg blev mor til Issa. En ung mor og helt og aldeles på udebane. Jeg har klaret det som en boss, det må jeg give mig selv. Min dreng er helt fantastisk. Han er sjov, sød, sympatisk, klog, skør, fræk og kæk og verdens bedste storebror for Emilia. Jeg er vokset med mor-rollen og føler mig for det meste godt tilpas i den, men jeg kommer alligevel stadig i tvivl. Særligt nu, hvor Issa er tween. Det er et helt nyt område for os og jeg kan mærke, at vi skal træde varsomt. Konflikterne lurer lige under overfladen, hvis man ikker er opmærksom.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år!