FYI #6

Og så var det sommer

Sommer ‘19☀️

Det er over en måned siden, at jeg sidst tjekkede ind her på bloggen. Sommeren flyver afsted – og det til trods for at vi endnu ikke har været på sommerferie!

Issa har nærmest ikke været hjemme den sidste måneds tid. Jeg savner ham helt vildt meget, men han skal jo også holde sommerferie med sin far. I år har vi dog valgt at dele sommeren lidt op, så i stedet for at han holder 3 ugers ferie først hos far og så med os, så har han holdt to ugers ferie med sin far, så en lille uge med os, en uge med sin far og så med os igen. Det lyder lidt kompliceret, men det har gjort en positiv forskel for alle parter. og særligt for Issa, som jo er vigtigste mand i det puslespil.

Emilias vugger har været ferieramt, så hun har bare været hjemme med mig og starter først igen d. 12/8. Det gruer jeg lidt for, orker ikke endnu en indkøring, men lad os nu se. Faktisk, så har hverken Sune eller jeg har haft ferie endnu, så Emilia har været med mig rundt til diverse aftaler og møder, og ellers har jeg arbejdet når Sune har fået fri. Jeg glæder mig lidt til hverdag og effektiv arbejdstid igen. Feriestemning er hyggeligt, men også lidt pres, når jeg ikke selv har rigtig ferie og i virkeligheden holder mest af hverdagen!

Når Issen om nogle dage kommer hjem, pakker vi kufferterne og tager på all inclusive til Kos. Vi glæder os til buffet, pool, hotel, latterlig underholdning og godt vejr. Vi skal kun slappe af og hygge os med hinanden, det er fuldt fortjent og bliver faktisk vores første familieferie sammen alle 4 siden Emilia kom til verden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYI #6