Klassisk børnefamilie

Jeg skal lære at fejre

Forårstoner på Vesterbro. En reminder om at nyde – og fejre de gode ting i livet.

Jeg har lige oprettet en virksomhed. Og som med alt muligt andet, så glemmer jeg at fejre det og stryger bare videre til næste opgave på min to-do. Hvad sker der for det? Det er jo kæmpe stort at starte en virksomhed. Jeg har altid drømt om at være min egen chef. Burde virkelig fejre mine nye titel som bosslady med bobler og højt humør, men i stedet sidder jeg nu og hamrer hårdt i tastaturet, mens jeg venter på et vigtigt opkald.

Jeg tænker ofte på, at jeg skal huske at spille hovedrollen i mit liv. Jeg og mine er det vigtigste, det er her mit fokus skal være. Derfor skal jeg også huske at glæde mig, når tingene lykkes. En fejring behøver ikke altid være fest, kulørte drinks og dakke-dak hele natten, men kan også være taknemmelige tanker, en frokostdate eller bare ro til at nyde kaffen.

Det man vander, det gror… Kæmpe kliché, I know. Men der er jo en grund til, at ting bliver til klicheer. Jeg vil fremover gøre mig umage med at bruge mine kræfter på at vande mig, mine og alle mine gode ideer. Pyt med resten.

Om lidt ringer telefonen, så nu vil jeg klappe computeren i og glæde mig over travlheden i den lille biks!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk børnefamilie