Vi har fat i den lange ende

Sure og trætte forældre

Dagen har egentlig været god. Emilia startede i vuggestue i tirsdags og tager indkøringen i stiv arm. Jeg var med de første dage, men nu har Sune taget over og det er måske det bedste. Han er lidt mere cool omkring det end jeg.

Jeg har haft nogle produktive timer foran computeren i formiddags, talt en del i telefon og spist frokost med min storebror, Mads, som var i København for at optage et tv-show. Det var helt vildt hyggeligt at se Mads. Vi minder meget om hinanden og han er en super sparringspartner, særligt professionelt. Og så er han altid i godt humør og betaler for det meste for mig. Fordi han er storebroren, haha.

I eftermiddags fulgte jeg Issen til casting på en musikvideo. Det klarede han ret flot og vi hyggede os med at være alene afsted. Efter at have været alenemor om 2 børn, så sætter jeg stor pris på at være alene med bare 1 barn ad gangen.

Hjemme på Amager ventede Sune og Emilia – vi drak kaffe, snakkede om dagen og humøret var godt. Klip til trætte voksne, trætte børn, rod, madlavning, korte lunter, fortsæt selv listen. Æv altså.

Hvordan er det muligt, at stemningen kan vende på så kort tid. Det er ikke ualmindeligt i en børnefamilie, det er jeg klar over, men hvor er det også bare spild af kræfter og energi. Vi er trætte herhjemme, for vi har ingen aflastning i det daglige – ingen bedsteforældre i nærheden til lige at tage over en gang imellem. Vi har ikke været alene eller på date sammen siden Emilias fødsel (og det er snart et år siden), så vi kører på reserverne. Og så skal der ikke så meget til at ødelægge den gode stemning.

Efter aftensmad og putning hoppede jeg i løbeskoene. Nu er jeg kommet retur og har været i bad, Sune er gået i seng. Han er nok bare træt, ligesom mig. I morgen er heldigvis en ny dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fat i den lange ende